Αποστολές


Αποστολές γίνονται σε ολη την Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό.

Υπαρχει δυνατοτητα αποστολής μεσω Сourrier αλλά και Μεταφορικής.
 

1.Μη ογκώδη/βαριά προúόντα:

Για αγορές έως 3 κιλά συνολικό ογκομετρικό βάρος, χρεώνεστε μόνο με 2,00€ έξοδα αποστολής. 

Παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, μέχρι τις 14:00, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την ίδια μέρα.

Παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή μετά τις 14:00, Σάββατο και Κυριακή, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την επόμενη εργάσιμη Δευτέρα.

Ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης ταχυμεταφορέων:

Εντός πόλεων: σε 1 ημέρα
Εντός περιφερειών: σε 1-2 ημέρες
Νησιωτικοί προορισμοί: σε 2-3 ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές: σε 1-4 ημέρες
Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από 09:00 μέχρι και 18:00.

Παράδοση το Σάββατο και παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα γίνονται με επιπλέον χρέωση 3,00€.
 

Αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ Courier.

2. Για ογκώδη/βαριά προúόντα (πχ καρότσια, ηλεκτροκίνητα οχήματα, ποδήλατα κτλ):

Η αποστολή στη περίπτωση αυτή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών για εξοικονόμηση κόστους.

Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα, επιλέγοντας την πόλη παράδοσης, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα έξοδα μεταφοράς ποικίλουν από 4€ μέχρι 13€, ανάλογα με τον τελικό προορισμό. Δείτε εδώ τις αναλυτικές χρεώσεις ανά νομό.

Η παράδοση γίνεται είτε στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας, είτε στη διεύθυνσή σας (εξαρτάται από τη μεταφορική εταιρεία).

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2 έως 5 εργάσιμες.

Για ογκώδη ή πολύ βαριά προúόντα, δεν είναι δυνατή η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή. Δείτε τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής πατώντας εδώ.
 

*Δεν ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ που ειναι σε προσφορά και εποχιακά

Επιστροφές Εποχιακών Ειδών
Μετά το τέλος της Εποχής, Μη-Ελαττωματικά Προúόντα (μη χρησιμοποιημένα και εντός της συσκευασίας τους) δεν γίνονται δεκτά έως την επόμενη σεζόν. Αν παρ’ όλα αυτά έχεις παραλάβει κάποιο εποχιακό είδος και είναι ελαττωματικό από κατασκευής του τότε μπορείς να το επιστρέψεις όποτε θελήσεις. Επιστροφές δεν γίνονται τέλος δεκτές σε ανοιγμένες συσκευασίες, βιβλία, τρόφιμα, μπαταρίες και ιπτάμενα παιχνίδια.
 

Για τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας που οφείλεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη.*Επιστροφές προιόντων 

Τα Μεταφορικά για Επιστροφή των προιόντων επιβαρυνουν των πελατη ΜΟΝΟ, Εξ ολοκλήρου.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ εφοσον το προϊον εχει χρησιμοποιηθεί και καταστραφεί η συσκευασία του.Σε περίπτωση επιστροφής, τα προιόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
Τα προιόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης, ή το τιμολόγιο πώλησης.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

Προιόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.
Μόνο σε περίπτωση σφάλματος, ή αστοχίας υλικού του προúόντος θα εξετασθεί η περίπτωση αλλαγής, εφόσον επιβεβαιωθεί πρώτα το σφάλμα από τον κατασκευαστή.

Για την επιστροφή των προιόντων σας επικοινωνήσετε μέσω email στο trampolino.gr@gmail.com, ή τηλεφωνήστε στο 23510-63181.
Μπορείτε επίσης να περάσετε από κάποιο από τα καταστήματά μας, ή να τα αποστείλετε στην παρακάτω διεύθυνση: 

Λεωφορος Μακεδονιας 57,
Περισταση,Ν.Πιεριας
ΤΚ 60100
Back to top