Εξοπλισμός Παιδότοπου


Κατασκευή παιδότοπου

Σχεδίαση Παιδότοπου 

Εξοπλισμός Παιδότοπου


 Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και τη κατασκευή παιδότοπων,διαθέτουμε ιδιόκτητο παιδοτοπο στην Καλλιθέα Κατερίνη και γνωρίζουμε τη συγκεκριμένη δουλειά καλύτερα απο όλους.


Θα χαρούμε πολύ να σας δώσουμε πληροφορίες για εξοπλισμός παιδοτόπου, φουσκωτά παιχνίδια,πλαστικά παιχνίδια, τραμπολίνο,τσουλήθρες, baby park,κατάλληλα για παιδικές χαρές, παιδότοπους,εμπορικά κέντρα,ξενοδοχεία
 

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από τους άλλους παιδότοπους, εμπιστευτείτε το trampolino.gr. Για ένα πραγματικό… ξεχωριστό παιδότοπο…!!!


Με το κλειδί στο χέρι


Το trampolino.gr μπορεί να σας υποστηρίξει πλήρως, όταν κάνετε το πρώτο σας βήμα, και να σας συμβουλέψει σε όλα τα θέματα που πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά όπως : ο παιδότοπος θα είναι εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου ή και τα δύο, χωρητικότητα που επιθυμείτε να έχει, το μέγεθος του χώρου, το μέγεθος των παιχνιδιών, το κεφάλαιο επένδυσης, η λειτουργικότητα στο παιχνίδι.


Η μακρόχρονη εμπειρία μας αλά και η βαθιά γνώση του αντικειμένου, μπορούν να σας βοηθήσουν να διαλέξετε το σωστό χώρο και τα σωστά παιχνίδια για τον καινούργιο σας σύγχρονο παιδότοπο.


Επιπλέον παρέχουμε οργάνωση και διοίκηση του χώρου εστίασης για τους γονείς, εκπαίδευση του προσωπικού του παιδότοπου όχι μόνο σε θέματα ασφάλειας αλλά και σε παιδαγωγικά και δημιουργικά παιχνίδια, στο marketing , στη διαφήμιση, στη διοίκηση, στην εξέλιξη.Ολα τα παιχνίδια του trampolino.gr συμμορφώνονται με τα νέα πρότυπα ΕΛΟΤ 1176-1,10

και τα φουσκωτά παιχνίδια με το νέο Πρότυπο ΕΝ14960: ΝΟΕ 2006
 

Πώς να ξεκινήσετε τον καινούργιο σας παιδότοπο

To trampolino.gr μπορεί να σας υποστηρίξει πλήρως, όταν κάνετε το πρώτο σας βήμα, και να σας συμβουλέψει σε όλα τα θέματα που πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά.
 

Σχεδιασμός

 

Οι σχεδιαστές του Trampolino.gr έχουν σαν στόχο τους να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον παιδότοπο των ονείρων σας. Η επιτυχημένη μας εμπειρία , προέρχεται από το γεγονός ότι κατανοούμε την ευχαρίστηση και τη χαρά που απολαμβάνουν τα παιδιά , όταν σέρνονται και χοροπηδάνε και τσουλάνε μέσα σε ένα από τα πολυπαίχνιδά μας.

Οι σχεδιαστές του δημιουργικού μας δίνουν απόλυτο έλεγχο σε κάθε λεπτομέρεια του πολυπαίχνιδου, ώστε να μπορεί να κατασκευαστεί με δραστηριότητες που εσείς επιλέγετε, καθώς και ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμών παιχνιδιών , για όλες τις ηλικιακές ομάδες.


Τοποθέτηση

Η τεράστια εμπειρία μας στην τοποθέτηση και επίβλεψη κάθε παιδότοπου, που γίνεται πάντα από το ειδικευμένο προσωπικό μας, είναι η δύναμη που έχουμε αποκτήσει από τις πολυετείς μικρές και μεγάλες τοποθετήσεις. Οι τοποθετήσεις μας συνήθως διαρκούν λίγες μέρες, και δουλεύουμε σε παγκόσμιο επίπεδο με τα συνεργεία μας και τοπικούς βοηθούς, όπου κρίνεται απαραίτητο, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το έργο θα παραδοθεί εγκαίρως.


Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι το πρωτεύον μέλημά μας σε οτιδήποτε σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε. Οι παιδότοποι είναι ο παράδεισος των παιδιών. Τους δίνουν την ευκαιρία αν ζήσουν την μεγάλη περιπέτεια, να συρθούν να πηδήξουν και να εξερευνήσουν, διασκεδάζοντας πραγματικά με τους φίλους τους. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού, για τα παιδιά που παίζουν εν´ αγνοία των κινδύνων, αλλά και για τους γονείς που μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους.

 
Back to top