Ποιοι είμαστε


H εταιρεία trampolino.gr, gkazon.gr, dixtya.gr ιδιοκτησία του κ. Κεσισιδη Δημητρίου, ασχολείται με την εισαγωγή- εμπορία παιχνιδίων,επίπλων,ψευτικου γκαζον,καρέκλες γραφείου, διχτύα αλιείας, και με  την κατασκευή – μελέτη και υποστήριξη παιδότοπων – παιδικών σταθμών – γυμναστηριων σε όλη την Ελλάδα!!!


Η εταιρία  ασχολείται με τη στοχευμένη εισαγωγή προúόντων που απευθύνονται σε επαγγελματίες και ιδιώτες  σε πολύ καλές τιμές και άριστη ποιότητα.
Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Περίσταση Ν.Πιερίας και λειτουργεί 11 Χρόνια, απο το 2008, με μεγάλη επιτυχία.
Επίσης, διαθέτει 8 ιδιόκτητες αποθήκες στο Ν.Πιερίας.


Πετύχαμε και κρατάμε σταθερά τη φήμη της καλύτερης εταιρείας και γι αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους πελάτες και συνεργάτες που μας στηρίξατε και συνεχίζετε να μας στηρίζετε στην ανοδική πορεία μας μέχρι σήμερα.

 Γνωρίζοντας πια, πολύ καλά το αντικείμενο της εργασίας μας, επιλέγουμε και εισάγουμε από εκατόν τριάντα εργοστάσια Ευρώπης και Αμερικής την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προúόντων τα οποία διαθέτουμε απευθείας. Όλα μας τα προúόντα είναι πολύ υψηλής ποιότητας και καλύπτουν πλήρως όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας CE της Ευρωπαúκής Ένωσης. Υπάρχουν δε πάντα διαθέσιμα σε ικανές ποσότητες για την άμεση εξυπηρέτηση σας.


Οι δυσκολίες της σύγχρονης εποχής, σε συνδυασμό με την έλλειψη χρόνου από μέρους των καταναλωτών, οδήγησαν στην «ανάγκη» της δημιουργίας ενός ακόμα σημείου με πανελλαδική όμως εμβέλεια!Ελπίζουμε η περιήγησή σας στο Νέο μας Ηλεκτρονικό χώρο να σας αφήσει τις ομορφότερες εικόνες & την πιο ντελικάτη γεύση! 

Με την αγορά σας στο κατάστημα μας,trampolino.gr,στηρίζεται  μια Οικογενειακη Τοπική Επιχειρηση 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ, στην επαρχία της Κατερινης.

Στηρίζοντας Πολυεθνικές μεγάλες εταιρείες,καταστρέφεται την ευημερία του τόπου

Κερδίζεις ελάχιστα,Χάνεις εκατονταπλάσια ! 
Back to top